Panouri solare - Firma Panouri Fotovoltaice - SolarTraders

Parc fotovoltaic

Sisteme fotovoltaice la cheie

Oferim servicii complete de inginerie, constructie, instalare si punere in functiune a oricarui tip de parc panouri fotovoltaice.

Pornind de la consultanta initiala pentru identificarea legaturii dintre dorintele beneficiarului si solutiile aplicabile pentru aceste sisteme, realizam proiectarea si studiile personalizate, va prezentam solutiile adecvate si efectuam lucrarile necesare montarii unui parc solar.

parc fotovoltaic
Durata de viata extinsa

Parc fotovoltaic - durata de viata extinsa

Parcurile solare au nevoie de mentenanta pentru a avea performante bune o perioada indelungata de timp; fara mentenanta scade productia parcului pe termen mediu si lung. De asemenea, asiguram mentenanta acestora, indeplinim operarea comerciala si corectam energia reactiva (pentru a rezulta un sistem conformat Ordinelor A.N.R.E.). 

Durata de viata a unei instalatii solare este de 25 de ani, insa aceasta poate fi depasita printr-o mentenanta bine pusa la punct astfel incat sa se bucure de beneficiile pe care energia verde le implica.

Alegerea energiei verde in detrimentul energiei produse in alte moduri sunt puternice, convingand din ce in ce mai multe persoane fizice si juridice acceseze acest tip de energie.

Avantajele investitiilor in parcuri fotovoltaice

Este energie electrica nepoluanta

Sursa acesteia este permanenta si asigurata

Va include activ in tabara pro-energie verde

Este o sursa considerabila de venit

Asigura productia de curent electric si pe vreme innorata

Ofera independenta fata de tertii care majoreaza tarifele