Panouri solare - Firma Panouri Fotovoltaice - SolarTraders

Carport

Carportul solar - o decizie pentru viitor

Dacă îți dorești un carport care să ofere protecție mașinii tale de intemperii, dar vrei și să ai parte de beneficiile energiei solare, atunci carporturile noastre pot fi soluția perfectă pentru tine.

Previous slide
Next slide

Ce este un carport?

Un carport cu panouri solare este o structură de acoperiș susținută de stâlpi sau coloane, care este echipată cu panouri solare integrate în acoperiș.
Scopul principal al unui carport cu panouri solare este de a-ți oferi protecție împotriva intemperiilor, cum ar fi ploaia, zăpada și soarele puternic, în același timp, de a-ți genera energie electrică prin intermediul panourilor solare.

Previous slide
Next slide

Beneficiile unui carport

Previous slide
Next slide

Implementarea acestuia

Implementarea unui carport cu panouri solare poate fi usor si rapid de catre noi. Poți alege să construiești un carport cu panouri solare independent sau să-l atașezi casei tale. De asemenea, tu iti poți alege dimensiunea, forma și designul care se potrivesc cel mai bine cu nevoile și stilul tău de viață. Odată ce carportul cu panouri solare este instalat, poți începe să te bucuri de beneficiile acestuia imediat.

Mai jos sunt niste modele de carporturi!

Introdu datele si te contactam noi