Panouri solare - Firma Panouri Fotovoltaice - SolarTraders

Mai eficient, mai ieftin, mai verde!

CY-ZJ03

Descoperă panoul fotovoltaic CY-ZJ03, conceput pentru a-ți oferi o soluție energetică sustenabilă și eficientă. Cu tehnologie avansată și performanțe superioare, panoul nostru îți permite să transformi energia solară într-o sursă de putere durabilă pentru locuința sau afacerea ta.

produs editat1 removebg preview

MATERIAL

Panoul fotovoltaic este fabricat din aluminiu anodizat, un material recunoscut pentru rezistența și durabilitatea sa. Proprietățile sale excelente de rezistență la coroziune fac ca acest panou să fie potrivit pentru zonele cu niveluri ridicate de coroziune, cum ar fi zonele de coastă sau zonele industriale aglomerate.

TIPUL DE FUNDAȚIE

Panoul fotovoltaic poate fi instalat folosind una dintre următoarele opțiuni de fundație: fundație de beton, șurub de ancorare în sol sau post de batere în sol. Această flexibilitate permite adaptarea panoului la diferite tipuri de teren, cum ar fi sol argilos, nisipos sau pietros.

TIPUL DE SOL APLICABIL

Indiferent de tipul de sol pe care se dorește instalarea, panoul fotovoltaic este proiectat să fie compatibil cu soluri argiloase, nisipoase, pietroase și altele. Astfel, acesta poate fi instalat într-o gamă largă de medii și locații geografice.

produs editat removebg preview 1

UNGHIUL DE INCLINARE

Cu un unghi de înclinare fix și opțiunea de ajustare între 0 și 45 de grade, panoul nostru îți oferă flexibilitate în optimizarea producției de energie solară. Poți alege un unghi fix pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor tale sau să optezi pentru un unghi ajustabil pentru a maximiza randamentul în funcție de unghiul de iluminare specific fiecărui sezon.

Rezistență la vânt

Indiferent de condițiile meteorologice, panoul nostru fotovoltaic este construit pentru a face față încărcăturilor de vânt de până la 216 km/h. Astfel, te poți baza pe stabilitatea și siguranța sistemului tău solar, indiferent de intensitatea vântului.

Rezistență la zăpadă

Panoul fotovoltaic este capabil să suporte o încărcătură de zăpadă de 2KN/M^2. Această caracteristică permite funcționarea eficientă a panoului chiar și în zonele cu precipitații abundente de zăpadă, asigurând un nivel ridicat de performanță și fiabilitate.

produs editat 3 removebg preview 1

Contacteaza-ne astazi pentru o consultatie gratuita si afla cum te putem ajuta sa economisesti bani si sa reduci emisiile de carbon, totodata!