Panouri solare - Firma Panouri Fotovoltaice - SolarTraders

Mai eficient, mai ieftin, mai verde!

CY-ZJ05

Descoperă panoul fotovoltaic CY-ZJ05, conceput pentru a-ți oferi o soluție energetică sustenabilă și eficientă. Cu tehnologie avansată și performanțe superioare, panoul nostru îți permite să transformi energia solară într-o sursă de putere durabilă pentru locuința sau afacerea ta.

produs editat1 removebg preview

MATERIAL

Oferind durabilitate și rezistență, panoul fotovoltaic este fabricat din oțel galvanizat la cald. Acest material este protejat împotriva coroziunii și asigură o durată lungă de viață a panoului, făcându-l potrivit pentru utilizare pe termen lung.

TIPUL DE FUNDAȚIE

Panoul fotovoltaic poate fi instalat folosind una dintre următoarele opțiuni de fundație: fundație de beton, șurub de ancorare în sol sau post de batere în sol. Această flexibilitate permite adaptarea panoului la diferite tipuri de teren, cum ar fi sol argilos, nisipos sau pietros.

TIPUL DE SOL APLICABIL

Indiferent de tipul de sol pe care se dorește instalarea, panoul fotovoltaic este proiectat să fie compatibil cu soluri argiloase, nisipoase, pietroase și altele. Astfel, acesta poate fi instalat într-o gamă largă de medii și locații geografice.

produs editat removebg preview 1

UNGHIUL DE INCLINARE

Panoul fotovoltaic este ajustabil într-un unghi de înclinare între 0 și 45 de grade. Această caracteristică permite optimizarea performanței panoului în funcție de unghiul de iluminare specific fiecărui sezon. Astfel, se poate obține o producție maximă de energie solară pe tot parcursul anului.

Rezistență la vânt

Panoul fotovoltaic este proiectat pentru a face față încărcăturii de vânt de până la 180 km/h. Această rezistență asigură stabilitatea și siguranța panoului chiar și în condiții meteorologice extreme.

Rezistență la zăpadă

Panoul fotovoltaic este capabil să suporte o încărcătură de zăpadă de 2KN/M^2. Această caracteristică permite funcționarea eficientă a panoului chiar și în zonele cu precipitații abundente de zăpadă, asigurând un nivel ridicat de performanță și fiabilitate.

produs editat 3 removebg preview 1

Contacteaza-ne astazi pentru o consultatie gratuita si afla cum te putem ajuta sa economisesti bani si sa reduci emisiile de carbon, totodata!